BOTTLESHOP


BIRDBYBOTTLE [B3]. VORES FLASKECOCKTAILS


Her finder du vores virtuelle flaskeunivers. Under teksten kan du købe vores varianter:


Vi har siden begyndelsen af dette årtusinde skabt smagsoplevelser og leveret cocktails, der har været med til at definere den moderne cocktailæra. I mere end 15 år, har vi ydmygt forsøgt at inspirere og udvikle vores tilgang til den danske cocktailkultur. De mange år med den delikate balance af smage i cocktails har været inspiration til at servere vores opskrifter til gæster og ikke mindst folket gennem flaskecocktails. I dag serverer vi cocktails med en større frihed til klassiske opskrifter og forskrifter. Vi leverer en moderne dimension ved servering af klassiske cocktails på flaske. Moderne betyder her, at vi beskæftiger os med tidsvarende aromatiske tendenser, der udmunder i elegante og subtile smage på baggrund af forankret cocktailklassisime.


Alkohol er én af de bedste samarbejdspartnere, når det handler om at udvinde smage og udvikle diverse aroma på baggrund af friske og tørrede råvarer. Via alkohol, er det muligt at skabe et inspirerende smagsbillede, og fuldende den ønskede cocktailprofil. Grundlæggende skabes vores aromatiske kartotek ved at infusere og lagre bær, rødder, tørrede blomster og eksempelvis tørrede og friske krydderurter i alkohol. Herved udtrækker alkoholen i det enkelte emne, de subtile aromaer og eteriske olier, hvorved man skaber smage, der er baseret på molekulære relationer. Viden om smagsudtræk og æteriske smagsforbindelser er fundamental for at kunne skabe perferkt balancerede smagsoplevelser i vores flaskecocktails.

Ved komplekse spiritus  - eksempelvis tequila, whisky, rom eller cognac udvikles og forfines de enkelte spiritus gennem fadlagring og ældning. Derved forædles spiritusens balance, og nye smagsindtryk opstår gennem estere. Estere er forbindelsen mellem en syre og alkohol, hvilket derved kan udvikle behagelige aromaer, som vi kender fra parfume, sæbe, æteriske olier - og naturligvis alkohol.


På samme måde er infusioner og smagsudtræk i alkohol i stand til at frembringe enestående aromatiske forbindelser. Derved er vores flaskede cocktails en forlængelse af allerede etablerede klassiske cocktailopskrifter.